Du er her:   Om Heggen
Registrer   |  Logg inn

 

Minimer

                         Heggen borettslag

               

"Heggen Borettslag: Universets ubestridte navle og pulserende midtpunkt. Heggen er et vakkert borettslag bestående av gule høyblokker bygd i mur. Den høyeste blokka rager hele seks etasjer over bakken. Før Copernicus trodde folk at sola gikk i bane rundt Heggen. Gammel folklore? Tru'kke det. Nyere forskning foretatt på hobbyrommet på Klubben beviser nemlig at Copernicus var en sjarlatan, at jorda er flat, at Heggen er best og at Stone Roses snart vil gjenforenes."

                                        Fra "Det som er strengt" av Hans Christian Grønn (Aschehoug 2000).

Heggen borettslag er et meget attraktivt boligselskap med sentral beliggenhet på nedre Lindeberg i Oslo. Boligselskapet fremstår som svært representativt med godt vedlikeholdte bygninger og utearealer. Bebyggelsen består av blokk-, lavhus- og rekkehusleiligheter. Boligselskapet består av 187 leiligheter og har i tillegg en fellesgarasje organisert som et sameie med Pilen borettslag. Selskapet har egen vaktmester- og vedlikeholdstjeneste med 2 ansatte.

Det er etablert et hyggelig tun mellom bygningene som en "grønn lunge" inne i bebyggelsen med plener, prydbusker, benker og lekeplass for barn. Vi har et bilfritt og rolig boområde med asfalterte internveier avsperret med bom. Det er også store rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet med Østmarkas turveier, badevann og lysløyper som gir mange muligheter for tur- og friluftsliv, sommer som vinter.

Det er mindre enn 5 minutters gange til Lindeberg senter med de fleste nødvendige fasiliteter slik som matbutikk, apotek, lege og frisør. I tillegg er det i tilknytning til senteret både buss- og T-bane forbindelse. Reisetiden med T-banen til sentrum er ca 18 minutter. Med buss har man valget mellom rute nummer 79 som går mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller rute nummer 25 som går mellom Lørenskog stasjon og Majorstuen. I tillegg går det nattbuss fra Oslo sentrum.

Det er et rikholdig utvalg av kjøpesentre i området som på Furuset, Tveita og Alnabru, samt kort vei til Oslo sentrum. Lindeberg er en del av den nye bydelen Alna og ligger ca 10 kilometer nordøst for Oslo sentrum.

Det er kort vei til barne- og ungdomskoler i nærmiljøet.

Kontaktskjema

   Minimer
Send

 

Kontakt borettslaget

Minimer

Heggen Borettslag
Lindebergvn 23 C
1069 Oslo

Tlf: 22 32 06 35 / 90 82 06 08
Faks: 22 32 03 60

  Send e-post 

Styret

Minimer
);